3 tips voor een opgeruimde keuken

Geschreven op 19 december 2019 in de categorie Geen categorie.

Een opgeruimde keuken is altijd goed voor uw humeur. Of u nou de keuken inloopt voor een glas water, een lekkere maaltijd staat te koken of gezellig aan tafel zit met vrienden of familie. Wat heeft u nodig om uw keuken netjes te houden? Hoe zorgt u er bijvoorbeeld voor dat uw keukenspullen netjes opgeborgen zijn maar ook makkelijk terug te vinden? In deze blog delen we 3 tips.

1. Weg met de vaatdoek

Sommige spullen wilt u altijd bij de hand hebben. Een vaatdoek, een sponsje of een zeeppompje bijvoorbeeld. Denk dan eens aan een houder die u tegen de binnenkant van uw gootsteen plaatst. Met een haakje of bakje kunt u een of meerdere items onzichtbaar en hygiƫnisch opbergen en eenvoudig gebruiken wanneer u wilt. Houders zijn verkrijgbaar in de stijl van uw keuken.
Voor zeeppompjes bestaat de mogelijkheid om ze te integreren in uw werkblad, bijvoorbeeld in combinatie met een Quooker-kraan.

2. Slimme indeling van uw lades

Grote keukenlades bieden veel opbergruimte maar zijn na een tijdje rommelig en vol. Heel vervelend als u net dat ene potje met kruiden zoekt. Met een slimme indeling van uw lades houdt u de inhoud overzichtelijk. Er zijn systemen verkrijgbaar voor het opbergen van uw kruiden maar ook voor huishoudfolies, messen en uw (gescheiden) afval.

3. Kastruimte bij open keuken

Steeds vaker kiezen mensen voor een open keuken. Als onderdeel van uw woonruimte is een opgeruimde keuken nog belangrijker. Handig plaatsen en gebruiken van kastruimte, bijvoorbeeld aan de kamerzijde van uw kookeiland, biedt uitkomst. Hierin kunt u bijvoorbeeld knutselspullen en rondslingerend speelgoed opbergen. In plaats van opbergruimte kunt u op deze plek ook denken aan een wijnklimaatkast.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw keuken opgeruimd en netjes te houden? Kom dan langs in onze showroom. U bent van harte welkom.

    

 

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.