Badkamers

Verzorgen en ontspannen. Dat doet u het liefst op uw eigen manier en in een sfeer die u prettig vindt. Uitstraling is belangrijk. Maar een badkamer moet ook praktisch zijn. Hoe geeft u vorm aan uw wensen? Ga samen met De Knikker op zoek naar stijlvolle antwoorden op deze vraag.

Onze adviseurs laten u graag zien hoe u de beschikbare ruimte optimaal benut. Met slimme oplossingen en veel aandacht voor details. Ook op het gebied van veiligheid en onderhoud.

Naast kwaliteitsproducten bieden wij ook complete service op het gebied van installatie en afwerking. Alles wordt voor u geregeld.

Maak een afspraak

Meer dan sanitair en tegels

Een nieuwe badkamer aanschaffen is bij De Knikker meer dan sanitair en tegels uitzoeken. Onze adviseurs gaan uitgebreid met u in gesprek. Om uw wensen in kaart te brengen en om samen tot een ontwerp te komen waar u jarenlang plezier van heeft.

Hoeveel mensen maken er gebruik van uw badkamer? Wat is de meest praktische plek voor zaken als uw stopcontacten, uw wasmand en radiator? Heeft u bijzondere voorzieningen nodig zoals anti-sliptegels bijvoorbeeld?

Functionaliteit, veiligheid, onderhoud en wellness. Het komt allemaal aan bod bij het bespreken van uw nieuwe badkamer. Samen met onze vakmensen ziet u niets over het hoofd.

 

Maak een afspraak

Montage

Stelt u samen met De Knikker een nieuwe badkamer samen? Dan kunnen wij het complete verbouwingstraject voor u verzorgen. Van het afbreken van uw oude badkamer tot het aansluiten van uw nieuwe sanitair.

Muren doorbreken, installatiewerk, elektra en betegelen. Het zijn werkzaamheden die allemaal uitgevoerd worden door vertrouwde vakmensen. U hoeft zelf niets te doen. En dat geeft rust.

Montage door De Knikker is de basis voor zorgeloos genieten van uw badkamer. Omdat alles er mooi en verzorgd uitziet. En omdat u geen risico loopt op vochtproblemen en lekkages.

 

Maak een afspraak

Inspiratie

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.