Uw wensen staan 100% centraal

Al meer dan 35 jaar is De Knikker in Alphen aan den Rijn een vertrouwd adres voor de realisatie van uw nieuwe keuken of badkamer.

In de afgelopen jaren ontwikkelden wij een totaalconcept voor u. Met hoogwaardige producten en complete service. In nauw overleg met u als klant verzorgen wij elk aspect. Van de eerste schets tot de verbouwingswerkzaamheden en de oplevering van uw nieuwe aanwinst.

Als zelfstandig specialist kunnen wij u en uw woonwensen 100% centraal stellen. En wij zouden niet anders willen. Want met een keuken of badkamer op maat wordt het leven nog aangenamer. Hier een bijdrage aan leveren is voor ons het mooiste wat er is.

 

Maak een afspraak

Meerwaarde

Bij De Knikker kunt u op elk moment rekenen op deskundige en betrokken medewerkers.

Stel uw vragen als u vrijblijvend komt oriënteren. Werk samen met onze adviseurs aan een ontwerp op maat. En laat de montage en alle werkzaamheden over aan onze vertrouwde vakmensen.

Kiezen voor een nieuwe keuken of badkamer van De Knikker is kiezen voor kwaliteit. En u krijgt ook nog eens standaard 7 jaar garantie op uw aankoop.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak nu een afspraak met onze keuken- of badkamerontwerper. Dat kan telefonisch of via onze website.

Maak een afspraak