Moderne keuken

Houdt u van een strakke keuken die een opgeruimd gevoel geeft en de mogelijkheid om tijdens het koken contact te hebben met uw huisgenoten of gasten? Dan zal de moderne keukenstijl u zeker aanspreken.

Bij deze keukenstijl past een open keuken die direct in verbinding staat met de eet- of woonkamer. Hierdoor is het essentieel een moderne keuken goed te laten aansluiten bij uw interieur extra belangrijk. Iets waar de Knikker-ontwerpers oog voor hebben.

Binnen de moderne keukenstijl zijn verschillende variaties mogelijk. Ontdek met welke ingrediënten uw een moderne keuken creëert:

Inspiratie voor uw moderne keuken

Industriële keuken

Spreekt de stijlvol stoere uitstraling van de keuken op deze foto u aan? Het is een industriële keuken. Bij deze keukenstijl ziet u robuuste vormgeving en materialen waarvan in kleur en uitstraling de oorsprong herkenbaar is.

De kracht van De Knikker-ontwerpers is dat zij deze stoere keuken een chique uiterlijk weten te geven. Zij combineren hiervoor het doorleefde uiterlijk van metaal, hout, beton of natuursteen met een strakke belijning en eigentijdse details.

Ontdek meer over de mogelijkheden binnen de industriële keukenstijl in onze showroom en:

laat u inspireren voor uw industriële keuken

Landelijke keuken

De landelijke keuken is een blijvend populaire keukenstijl. Kenmerkend voor het design van dit type keuken is dat het een woonkeuken is die het kloppend hart van uw huis vormt. Het is ingericht op uitgebreid kokkerellen, samen eten en heeft sfeervolle elementen.

Binnen deze keukenstijl bepaalt u met details de uitstraling: van een moderne landelijke keuken tot stoere landelijke keuken of klassieke landelijke keuken. In alle gevallen maken de ontwerpers van De Knikker gebruik van onze stijlvolle collectie én van elementen in uw woning om te komen tot uw landelijke droomkeuken.

Bij De Knikker luisteren we naar uw verhaal, steken we tijd in het in kaart brengen van uw wensen en creëren we op maat een luxe, landelijke keuken die exact past bij uw kookgewoontes en interieurstijl.

Ontdek: inspiratie voor landelijke keukens

Luxe design keuken

In een design keuken van De Knikker geniet u elke dag weer van een strakke, minimalistische uitstraling, veel handige functionaliteiten en ultiem gebruiksgemak. Alles is tot in de puntjes uitgedacht: uw keuken is een echte eyecatcher waarin u ook nog eens met gemak de lekkerste gerechten op tafel tovert. In het ontwerp gaan we 100% uit van uw wensen en zorgen we ervoor dat uw design keuken mooi matcht met uw interieur.

Onze ontwerpers helpen u graag om de design keuken te creëren die echt bij u past. Maak een afspraak of loop gerust eens binnen in één van onze showrooms voor een vrijblijvend advies.

Luxe design keukens op maat

Inspiratie

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.