Uw ideale keuken
Stap voor stap

De ideale keuken. Welke beelden heeft u hierbij? Of vindt u het nog lastig om uw wensen concreet te maken? Een ding is zeker. Er komt veel kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe voorkomt u dat u straks door de bomen het bos niet meer ziet?

Bij De Knikker stelt u stap voor stap uw ideale keuken samen. Onze adviseurs nemen hier uitgebreid de tijd voor. Het resultaat? Een keuken die in alle opzichten bij u past. En waar u volop kunt genieten van mooie en gezellige momenten.

Maak een afspraak

Een compleet plan
voor de indeling van uw nieuwe keuken

Uitgebreid tafelen. Lekker met uw hobby bezig zijn. Wat betekent uw keuken voor u? Sfeer is belangrijk. Maar ook praktische zaken verdienen uw aandacht. Ze bepalen voor een groot deel het plezier dat u straks aan uw keuken beleeft.

Looplijnen en ergonomie. Onderhoud en vlekbestendigheid. Techniek. Het zijn onderwerpen die uitgebreid aan bod komen. Onze adviseurs laten u graag zien welke opties voor uw nieuwe keuken het best passen bij uw wensen en uw persoonlijke situatie.

Samen met De Knikker maakt u een compleet plan voor de indeling van uw nieuwe keuken. Wij helpen u ook graag bij het kiezen van de juiste kleuren, materialen en apparatuur.

Wilt u keuken inspiratie opdoen? Kijk dan hier binnen bij onze klanten.

Montage van uw nieuwe keuken

Kiest u voor een keuken van De Knikker? Dan kunnen wij naast de montage van de keuken ook alle andere werkzaamheden voor u verzorgen.

Van het verwijderen van uw bestaande keuken tot de aanpassing van de stroompunten en het loodgieterswerk. Ook bouwkundige aanpassingen zoals het doorbreken of verplaatsen van muren horen hierbij. Net als stukadoren en het maken van een verlaagd plafond.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Inspiratie

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.