Wat is uw motief?

Geschreven op 28 februari 2020 in de categorie Geen categorie.

Meer dan ooit zijn wand- en vloertegels echte sfeermakers in huis. De tijd dat we massaal kozen voor witte hoogglans muurtegels in de badkamer is voorbij. Met het huidige aanbod in vormen, kleuren en formaten creëert u een persoonlijke sfeer en bijzondere accenten. In uw keuken en badkamer maar ook in andere woonvertrekken.

Rechttoe rechtaan kan altijd nog

Waarom kiezen voor een rechttoe rechtaan uitstraling als er ook bijzondere vormen zijn en speelse patronen? Met mermaid- en visgraattegels bijvoorbeeld geeft u muren en vloeren een eigen karakter. Combineer donkere tinten met een lichte voeg of speel met verschillende kleuren zodat patronen optimaal tot hun recht komen.

Trendy tegels zijn een origineel alternatief voor traditionele wandbekleding zoals behang. Denk ook eens aan een wand in uw hal, woonkamer en natuurlijk uw slaapkamer en suite.

Wat is uw motief?

Nog een mooie trend: tegels met motieven. Portugese tegels zijn een mooi voorbeeld. Deze komen niet alleen tot hun recht in uw keuken of badkamer, maar ook op andere plekken in huis: de hal, een wand in de woonkamer of in uw badkamer en suite. Een motief op uw tegel geeft veel sfeer en een echte ‘boost’ aan de stijl die u wilt neerzetten.

Groter formaat, meer sfeer

Soms gaan praktisch en sfeervol heel goed samen. Denk aan grote wand- en vloertegels in de badkamer. Hiermee zorgt u voor een strakke en luxe uitstraling en heeft u minder voegen om schoon te houden. Grote muurtegels kunnen een slim alternatief zijn voor betonstuc in uw doucheruimte. Ook donkere tinten zijn een optie. Met de juiste verlichting voorkomt u dat uw ruimte kleiner lijkt.  

Meer weten?

Heeft u de smaak te pakken en gaat u op zoek naar de perfecte tegels voor uw eigen huis? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen. Rustig rondkijken bij onze keuken- en badkameropstellingen kan natuurlijk ook. Ideeën opdoen doet u in uw eigen tempo en op uw eigen manier. 

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.