Twee linkerhanden geen bezwaar

Geschreven op 23 maart 2021 in de categorie Geen categorie.

Over de aanschaf van een nieuwe keuken of badkamer laat u zich uitgebreid adviseren. Logisch natuurlijk, want woonwensen vertalen is een vak apart. Maar hoe zit het met de voorbereidende werkzaamheden en de afwerking? Uitbesteden levert belangrijke voordelen op.

Slopen of gesloopt?

Een bestaande keuken of badkamer slopen en afvoeren lijkt eenvoudiger dan het is. Wanneer u hier zelf geen ervaring mee heeft, kost dit proces meer tijd (en spierpijn) dan nodig is. Doe uzelf een plezier en profiteer van de routine en zorgvuldigheid van vakmensen.

Meer netwerk per m2

Voor het plaatsen en afwerken van een keuken of badkamer heeft u meerdere vakmensen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een loodgieter, elektricien, stukadoor en een tegelvloerenspecialist. Hoeveel vertrouwde vakmensen kent u zelf? Maak gebruik van het netwerk van een speciaalzaak.

Zweten of zeker weten?

Voor het beste resultaat is een bepaalde volgorde van werkzaamheden belangrijk. Dat vraagt om overzicht en planning. Welke vakman moet wanneer beschikbaar zijn? Best een hoop gedoe als u dit zelf regelt. Kies voor projectbegeleiding en geef dit uit handen. U houdt één centraal aanspreekpunt.

Van A tot Zekerheid

Koopt u bij ons een nieuwe keuken en/of badkamer? Dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Wij werken met vertrouwde monteurs die alle werkzaamheden voor u uitvoeren en coördineren. Die zekerheid zorgt voor rust en meer voorpret. Ook niet onbelangrijk, toch?

Meer weten?

Heeft u vragen over onze werkwijze of de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.