Van deze koelkast krijgt u het warm

Geschreven op 28 oktober 2020 in de categorie Geen categorie.

Voor de hele week boodschappen doen (of laten bezorgen) is ideaal wanneer u een drukke agenda heeft. Uitdaging is wel om verse producten zoals groente en vlees lang goed te houden. Met slimme koeltechnieken is daar nu een oplossing voor.

Het weerbericht

Temperatuur en luchtvochtigheid zijn de belangrijkste factoren als het om de houdbaarheid van verse etenswaren gaat. De ideale omstandigheden verschillen per product. Groente en fruit bijvoorbeeld blijven langer goed met een hoge luchtvochtigheid. Vis, vlees en zuivelproducten hebben juist een lage luchtvochtigheid nodig. Hoe gaat u hiermee om? U heeft tenslotte maar één koelkast.

Uw eigen versafdeling

Moderne koeloplossingen zijn, naast het normale koelgedeelte, voorzien van speciale zones voor het bewaren van verschillende versproducten. Hiermee blijven uw voedingsmiddelen tot wel 3x langer vers dan in een normale koelkast en behouden ze hun smaak én voedingswaarde.
Met uw versvoorraad in speciale lades heeft u altijd alles bij de hand om een lekkere en gezonde maaltijd te bereiden of om te genieten van een tussendoortje.

Wie wat bewaart…

Met een langere houdbaarheid van uw verse producten voorkomt u voedselverspilling en bespaart u op de uitgaven voor uw boodschappen. Dit kan oplopen tot een bedrag van 150 euro per jaar.

Meer weten?

Zoekt u ook een koelkast waarin uw versvoorraad langer goed blijft? Kom dan langs in onze showroom. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en om samen met u de mogelijkheden te bekijken. Wij voeren diverse merken waaronder Liebherr, Miele en Neff.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.