Is uw vaatwasser al online?

Keuken Classic Geschreven op 29 april 2021 in de categorie Geen categorie.

In deze blog leest u hoe slimme keukenapparatuur uw leven nog iets leuker maakt.

Lange afstandsrelatie

Onderweg naar huis de oven aanzetten via uw smartphone? Het kan dankzij Internet of Things. Met de ingebouwde camera van Miele Foodview kunt u het zelfs uw gerecht bekijken terwijl het in de oven zit. Instellingen programmeert en selecteert u zelf en past u aan tijdens de bereiding.

Het slimste jongetje

Slimme apparaten zijn geprogrammeerd voor meer comfort. Hoe handig is het als uw afwasmachine zelf inschat hoeveel waspoeder en glans- en spoelmiddel er nodig is voor een schone vaat? Zo voorkomt u ook nog eens verspilling en spaart u het milieu.

Groepsapp

Meerdere slimme apparaten combineert u eenvoudig met apps als Google Home. Creëer de sfeer van een luie zondagochtend met uw telefoon als afstandsbediening. Met één druk op de knopt zet u de oven aan om broodjes af te bakken, laat u de koffie doorlopen en start u uw favoriete muziek.

Het bedienen van apparaten via internet biedt steeds meer kansen. Online service en onderhoud laten uitvoeren behoort in de toekomst zeker tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Spreken de mogelijkheden van Internet of Things tot uw verbeelding? Wij leveren producten van diverse leveranciers waaronder Foodview van Miele en slimme ovens van Siemens en Neff. Maak een afspraak en bezoek onze showroom. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.