Ruimdenkend wonen

Geschreven op 30 september 2021 in de categorie Geen categorie.

Ook met een beperkt woonoppervlak is het mogelijk om een comfortabele leefomgeving te creëren. Dankzij slimme oplossingen heeft u alles bij de hand.

Geef ideeën de ruimte

Hoe richt u uw loft, appartement of gelijkvloerse woning zo goed mogelijk in? Het kan een uitdaging zijn om al uw apparaten een plek te geven. Een goede indeling is natuurlijk belangrijk. Ook praktische oplossingen helpen u om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Denk bijvoorbeeld aan een was-droogcombinatie

Combinatievoordeel

Een andere manier om ruimtewinst te behalen is door uw bad- en slaapkamer te combineren in één ruimte. Een badkamer en suite is geheel naar eigen smaak vorm te geven en biedt een bijzondere woonbeleving. Meer opbergruimte creëert u eenvoudig met kasten op maat.

Veiligheid voor alles

Comfortabel wonen betekent ook veilig wonen. Heeft u extra voorzieningen nodig om zo veel mogelijk van uw woning te genieten? Laat in uw keuken- en badkamerontwerp ook elementen verwerken als een douche-wc, douchezitje en antisliptegels.

Vraag ons om advies

Bent u op zoek naar oplossingen om zoveel mogelijk uit uw woonruimte te halen? Maak een afspraak via onze website of bel ons op 0172-469595. Klik hier als u meer foto’s wilt zien van deze binnenkijker.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.