Ontdek de smaak van water met de Quooker CUBE

Geschreven op 28 maart 2019 in de categorie Geen categorie.

Met de Quooker CUBE haalt u letterlijk en figuurlijk meer uit uw keukenkraan. Naast koud, warm en kokend water tapt u nu ook heel eenvoudig koel bruisend en gefilterd water. Zo wordt een glas kraanwater een heerlijke dorstlesser en serveert u binnen een handomdraai de lekkerste drankjes.
Met de Quooker CUBE heeft u een bron van mogelijkheden. Gewoon in uw keukenkastje.

De smaak van water

Dankzij het filter in de CUBE is uw water zachter en heeft het een betere smaak en geur. Dit maakt het eenvoudig om van water drinken een (gezonde) gewoonte te maken. Met het koolzuur-cilinder van de CUBE beschikt u net zo snel over bruisend water. U vraagt én draait voor de nodige afwisseling.

Volop variëren

Maak van het water uit uw Quooker CUBE een echte traktatie door verse ingrediënten toe te voegen. Mix bruisend water bijvoorbeeld met versgeperst fruitsap voor een zelfgemaakte frisdrank. Experimenteren kan natuurlijk ook met warm water uit uw Quooker-kraan. Met een vleugje fantasie en creativiteit zijn de mogelijkheden eindeloos.

Minder afval

Koopt u vaak bronwater in plastic flessen? U kunt zich voorstellen hoeveel afval u bespaart wanneer u water uit uw Quooker CUBE gebruikt. Koolzuur-cilinders en filters zijn eenvoudig te vervangen en te bestellen.

De proef op de som

Heeft u vragen over de Quooker CUBE of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom. Wij beantwoorden uw vragen en laten u zien hoe de Quooker CUBE werkt. Natuurlijk onder het genot van een zelfgetapt glaasje water, met of zonder bubbels. Koffie en thee serveren we ook. Hoe dan ook, u bent meer dan welkom om vrijblijvend de proef op de som te nemen.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.