Marmer: luxe stroomt door de aderen

Geschreven op 30 juni 2021 in de categorie Trend, Tegels, Keuken, Badkamer, Lifestyle.

Marmer is al jarenlang populair en wordt vaak toegepast in keukens en badkamers. Inmiddels zijn er ook hoogwaardige alternatieven beschikbaar met dezelfde luxe uitstraling.

Haute cuisine

Een werkblad van marmer is een echte aanwinst voor uw keuken. Door de open structuur is dit natuurproduct wel gevoelig voor vuil en vlekken en kunnen op den duur verkleuringen ontstaan. Dit hoeft geen belemmering te zijn maar is wel een aandachtspunt. Met een ‘gesloten’ alternatief zoals composiet, keramiek of Dekton® voorkomt u dit risico.

Niet bepaald kleurloos

Kiest u voor natuurlijk marmer of marmerlook? Wat kleuren betreft heeft u in beide gevallen volop keuze. Van de subtiele kleurschakeringen van klassiekers als Calacatta Gold (ook beschikbaar in marmerlook) tot donkere tinten met een lichte ader, of andersom.

Baden in weelde

Ook in uw badkamer is marmer een echte stijlicoon. Met grote platen op wand en vloer zijn de aders in het materiaal nog beter zichtbaar. Door verschillende platen volgens het ‘open boek’-principe te leggen sluiten de aders mooi op elkaar aan. Keramisch materiaal met marmerlook is ook in de badkamer een stijlvol en praktisch alternatief.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van marmer of marmerlook voor uw eigen keuken of badkamer? Kom dan eens langs in onze showroom of maak een afspraak via de website of telefonisch.

Klik hier om binnen te kijken bij onze klant Jackie en Bob, zij hebben marmer toegepast in hun prachtige keuken.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.