Maak van douchen een beleving

Geschreven op 26 januari 2021 in de categorie Inloopdouche, Douchetrends, Badkamer, Lifestyle.

Als het om de douche gaat valt er tegenwoordig veel meer te kiezen dan de traditionele douchecabine. Een moderne inloopdouche is een aanwinst voor uw badkamer en helemaal naar wens vorm te geven.

Van douchen naar wellness

Laat u een badkamerontwerp maken en heeft u onvoldoende ruimte voor een ligbad? Ook een inloopdouche biedt veel mogelijkheden om comfortabel te genieten. Denk aan een comfortabel zitje of een nisje voor uw shampoo en doucheschuim.

Hoe ruim wilt u het zien?

Een inloopdouche is helemaal op maat te maken. Dit geldt voor de uitstraling maar ook voor de afmetingen van wanden en vloer. Hierdoor heeft u nu én in de toekomst volop ruimte om een verkwikkende douche te nemen.

Stevig staan

Door het toepassen van nieuwe materialen en technieken is de ouderwetse douchebak nu echt verleden tijd. Moderne douchevloeren sluiten naadloos aan op uw badkamervloer en hebben geen voegen. Ook zijn ze minder slipgevoelig, zelfs als het oppervlak nat is.

Meer weten?

Heeft u plannen om een nieuwe badkamer te laten ontwerpen of een bestaande situatie aan te laten passen? Maak dan een afspraak met onze badkamerontwerper. We komen naar u toe of adviseren u online.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.