Nooit meer koffiedik kijken

Geschreven op 31 augustus 2020 in de categorie Geen categorie.

Genieten van uw vers gezette espresso, latte macchiato of Americano? Dat lukt pas echt zonder zo’n typisch ‘dat heb ik weer’- moment. Bonen op, lekbakje vol of onderhoud gewenst. Daar zit u niet op te wachten, toch?

Miele ontwikkelde een inbouw koffiemachine die overal rekening mee houdt. Bespaar ruimte in uw keuken én maak snel en eenvoudig uw favoriete koffie.

Dat is andere koffie

Een koffiemachine die automatisch gereinigd, gespoeld en ontkalkt wordt. Voor u betekent dit minder verrassingen en meer genieten. Ook een vaste aansluiting op uw waterleiding is mogelijk. Bonen bijvullen doet u natuurlijk zelf. Dankzij de linksdraaiende deur kunt u overal goed bij.

Koffie à la carte

Met de inbouw koffiemachine van Miele geniet u van koffie zoals u dat wilt. Varieer gedurende de dag dankzij 3 bonenreservoirs. Ideaal als u ’s avonds liever cafeïnevrije koffie drinkt. Voeg zonder geklieder verse melk toe met een doorzichtig en afneembaar reservoir dat u eenvoudig in de koelkast bewaart.

De koffie staat klaar

Kiest u ook voor lekkere koffie en meer gebruikersgemak? Kom dan langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. En natuurlijk zorgen we voor lekkere koffie (of thee).

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.