Een neus voor hygiëne

Geschreven op 26 januari 2020 in de categorie Geen categorie.


Aandacht voor hygiëne in uw keuken is belangrijk. Met slimme keuzes en gewoontes doet u uw gezondheid een plezier en vergroot u het comfort in uw keuken.

Opgeruimd staat netjes

Een afvalbak is onmisbaar in uw keuken maar u ruikt hem liever niet. En natuurlijk wil het oog ook wat. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen die hierop inspelen. Kies bijvoorbeeld voor een design pedaalemmer. Of een geïntegreerd afvalsysteem achter een van uw keukenkastjes, of in uw werkblad of keukenla. Met speciale filters voorkomt u vervelende geurtjes.

Pyrolyse: moeilijk woord voor ‘brandschone oven’

Verbrande etensresten in uw oven zijn slecht voor uw gezondheid. Maak daarom na gebruik altijd uw oven schoon. Heeft u een oven met pyrolyse-functie? Dan is dit een eenvoudige klus. Hardnekkige aanslag wordt op hoge temperatuur verbrand tot een laagje as dat u eenvoudig verwijdert. Lees vooraf altijd de gebruiksaanwijzing van uw oven.

Frisse kijk op de vaatdoek

Vaatdoekjes die op het aanrecht liggen of over de kraan hangen. Ze maken uw keuken er niet mooier op. Met een speciaal haakje aan de binnenkant van uw gootsteen blijft uw vaatdoekje uit het zicht. Ander voordeel: het doekje droogt sneller. Tenslotte nog even dit. Bacteriën zijn dol op uw vaatdoekje. Gebruik daarom elke dag een schoon exemplaar.

Meer weten?

Benieuwd hoe u zoveel mogelijk plezier aan uw keuken beleeft? Kom dan eens langs in onze showroom. Bekijk in alle rust onze opstellingen en vraag naar de mogelijkheden in uw situatie. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.