Hotbath onderhoud Sanitair reiniger 1 liter

Let op! De bestelling wordt naar u verzonden, u kunt deze niet afhalen in de showroom.

Kalkverwijderaar

Hotbath sanitair reiniger is een vriendelijke doch effectieve kalkverwijderaar geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakten in het toilet of badkamer. Hotbath sanitair reiniger kan specifiek worden ingezet daar waar kalkaanslag is opgebouwd zoals kranen, douchekoppen, badkuipen etz. Dit geldt voor zowel Hotbath armaturen in chroom als in geborsteld nikkel. Hotbath Sanitair reiniger is niet geschikt voor marmer materialen, kalk en cementbasis en beschadigd emaille. In geval van twijfel uitproberen op een onopvallende plek.

Gebruiksaanwijzing

Oppervlak besproeien of inschuimen. Enige tijd laten inwerken en naderhand afspoelen met ruim water. Laat het schoonmaakmiddel niet langer dan nodig inwerken. Breng het niet direct aan op kraanarmaturen eerst op een droge doek. Bij hoofddouches wel. Bij zware verkalking adviseren wij de behandeling te herhalen. Wij adviseren u om na de reiniging of gebruik van onze producten, het product altijd goed na te drogen.

 

Hotbath onderhoud Sanitair reiniger 1 liter

  • Prijs: 16,94 € Aantal:
  • 6,95 €
    Let op! De bestelling wordt naar u verzonden, u kunt deze niet afhalen in de showroom.
  • 0,00 €
    U ontvangt achteraf een factuur via de mail. Indien u nog geen klant bent bij ons, ontvangt u vooraf een factuur. Zodra deze betaald is zullen wij uw bestelling versturen.