Binnenkijken bij de familie Kortleven

De zwarte keuken met geborsteld rvs past uitstekend bij het huis en het interieur. Vooral het kookeiland is een schot in de roos, vertelt Lisette. “Echt een heel mooi onderdeel van de keuken”. De moderne keukenapparatuur is stijlvol verwerkt, zoals de pittcooking in het keukenblad. Zo is de keuken een heerlijke en comfortabele ruimte om dagelijks in te koken. “We houden allebei van lekker eten. Zeker nu we deze keuken hebben, koken we vaker. Ik doe het graag”, voegt Lisette eraan toe.

Bij het koken maakt Lisette graag gebruik van de stoomoven.  “Ik experimenteer er graag mee.” Door te stomen blijft de smaak van het eten beter behouden, evenals veel voedingsstoffen en mineralen. Tevens wordt de combi-oven veelvuldig gebruikt. Met de Quooker hebben Maurits en Lisette in een handomdraai een heerlijk kopje thee. Makkelijk, als bijvoorbeeld vrienden of familie aan de bar van het eiland aanschuiven, terwijl Lisette een heerlijke maaltijd klaarmaakt. ‘Dat zijn hele gezellige momenten. Onze keuken is echt een plaats van lifecooking: we wonen, leven en koken hier!”

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu gratis de pdf versie van ons nieuwe magazine ( t.w.v. € 9,95!).

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.