Binnenkijken bij de familie Bol

Keuken als leefplek

In het huis dat André en Tine zelf hebben ontworpen en laten bouwen, is een mooie leefkeuken gerealiseerd. ‘De spil van ons huis. Je wordt als een magneet daarnaartoe getrokken. Onze kids hangen graag aan de bar van het kookeiland. Ook familie en vrienden lopen meestal meteen door naar de keuken.’ De houten elementen met rvs en een betonnen vloer benadrukken het stoere karakter van de keuken, de vloerkleden verhogen de gezelligheid.

Kookliefhebbers

Tine en André koken vrijwel iedere dag. Vooral eenpansgerechten en stoofpotten komen op tafel. ‘We houden van gekruid eten, van een volle rijke keuken.’ Daartoe maken ze graag gebruik van het SMEG-gasfornuis, groot en ruim, met veel pitten. ‘Als één van ons staat te koken en de ander komt uit zijn werk, dan is het heel gezellig om er even bij te komen staan en de dag door te nemen. Zo hebben we een rustig moment na een drukke dag. Heerlijk.’

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.