Een bad om naar te kijken of in te ontspannen?

Geschreven op 7 juni 2019 in de categorie Geen categorie.

Een bad nemen is een fijne manier om te ontspannen. De eigenschappen van uw bad zijn belangrijk voor het plezier dat u ervaart. Hoe kiest u het bad dat bij u past? Met deze blog helpen wij u op weg.

 

Vrijstaand bad in uw slaapkamer

Wat is voor u de belangrijkste functie van een bad? Geniet u vooral van het design en maakt u er af en toe gebruik van? Kies dan voor een vrijstaand model. Er zijn verschillende stijlen en uitvoeringen, inclusief whirlpool. Is uw beschikbare ruimte beperkt? Met een semi-vrijstaand model maakt u er slim gebruik van.

Een vrijstaand bad is een sfeervolle blikvanger in uw badkamer maar ook in uw slaapkamer. Naast elementen als een inloopkast zorgt ook een ligbad voor meer beleving en een gevoel van luxe in een van de belangrijkste ruimtes in uw huis.

Ergonomisch ligbad

Vindt u het gebruikscomfort van uw bad belangrijker dan het design en maakt u er intensief gebruik van? Overweeg dan een ergonomisch inbouwbad. Ook deze baden hebben een mooie uitstraling en zijn verkrijgbaar met diverse wellness-functies

Languit in bad liggen is heerlijk zolang u uw hele lichaam ontspant. Dit kan alleen met de juiste ondersteuning. Met een ergonomisch ligbad voorkomt u dat u met uw hoofd onder water glijdt zonder uw rug en benen te belasten. Ook belangrijk: met een ergonomische vormgeving stapt u makkelijk in en uit uw bad.

Oriƫnteren in onze showroom

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer en overweegt u de aanschaf van een ligbad? Wij kunnen ons voorstellen dat u hier vragen over heeft. Kom eens langs in onze showroom om in alle rust diverse opstellingen te bekijken. Zo krijgt u een beter beeld van de keuzes die aansluiten op uw wensen en uw persoonlijke situatie. Uw bezoek is vrijblijvend en levert altijd de nodige inspiratie op.

 

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.