Een goede voorbereiding is het halve werk

Geschreven op 24 april 2017 in de categorie Geen categorie.

Natuurlijk is een keuken geen auto, denkt u. Maar u zult versteld staan hoeveel keukens als een auto worden gekocht. Binnen no time en als een totaalpakket waar alleen een paar accessoires aan te veranderen zijn. Met het grote risico dat u na een paar weken tot de conclusie komt dat sommige zaken toch net wat anders hadden gemoeten.

En dan zit u, om in keukentermen te blijven, voorjaren met de gebakken peren. Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk. Zet, voordat u aan het inrichten van uw keuken begint, eerst alles goed op een rij. Wat moet de functie van uw nieuwe keuken worden? Is dat voornamelijk koffiezetten en een eenvoudige maaltijd klaarmaken? Of bent u een hobbykok en kookt u regelmatig uitgebreid en met meerdere personen? Gaat er in de keuken gegeten worden en wilt u er misschien ook nog lekker natafelen? En wat voor achterwand past er het beste bij het werkblad van uw keuze? Houdt u van ultra modern design of spreekt de sfeer van vroeger u meer aan?

Samen koken geeft een veelvoud aan plezier, maar vraag wel om een doordacht ontwerp. Werkruimte voor twee creëert u bijvoorbeeld met twee afzonderlijke keukenblokken, een kookeiland of een vanaf meerdere kanten bereikbaar werkblad. Onze adviseurs beschikken over de creativiteit en het praktisch inzicht om in te spelen op uw wensen, mogelijkheden en beperkingen.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.