Een droog verhaal over uw badkamer

Geschreven op 31 augustus 2021 in de categorie Geen categorie.

Afdrogen na het douchen of badderen is zo vanzelfsprekend, daar gaan we natuurlijk geen blog over schrijven. Maar wist u dat het drogen van uw badkamer minstens zo belangrijk is?

Tegelwijsheid

Uw doucheruimte blijft langer mooi wanneer u na gebruik uw wandtegels (en glazen wand) afspoelt en droogmaakt met een wisser. Hiermee voorkomt u ontsierende aanslag door kalk en zeepresten. Vooral het voegwerk is hier erg gevoelig voor. Droog eventueel na met een zachte doek.

Beslagen ten ijs komen

Na een warme douche zit er vaak veel condens op uw spiegel. Neem deze mee in uw ‘droogroutine’. Zo heeft u ook meteen goed zicht bij het opmaken of tandenpoetsen. Verwijder spatjes en vlekken met lauw water en een zachte doek en besteed extra aandacht aan het drogen van de randen. Hiermee voorkomt u dat er vocht in uw spiegel trekt.

Verwarming in zijn element

Uw designradiator is een echte blikvanger en ideaal om uw badkamer (en handdoek) op de juiste temperatuur te brengen. Met het oog op mogelijke roestvorming is het goed om ook dit element zo droog mogelijk te houden en er geen doorweekt textiel op te hangen.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.