Wilt u een badkamer om in te wonen?

Geschreven op 29 januari 2020 in de categorie Geen categorie.

Uw badkamer is een leefruimte waar u graag ontspant. Steeds vaker combineren mensen deze ruimte met hun slaapkamer (badkamer en suite). Vaak denkt men dat een badkamer en suite niet mogelijk is. Maar er is meer mogelijk dan u denkt.

Maar wat u ook kiest, beleving in uw badkamer is erg belangrijk. Uw tegelwerk en meubels zijn echte sfeermakers maar er is meer. Met verlichting, accessoires en planten krijgt u een badkamer om in te wonen. In deze blog leest u meer over de mogelijkheden.

Verlichting

Met goede badkamerverlichting zorgt u in de eerste plaats voor voldoende zicht op plekken waar u dit graag wilt. Denk aan uw doucheruimte en uw spiegel en wastafel. Functionele verlichting kan tegelijkertijd een bijzonder designelement zijn. Neem bijvoorbeeld verlichting die verwerkt is in uw spiegel of wand- en plafondlampen met een industriële look. Sfeerverlichting creëert u ook met een staande lamp of stijlvol wandelement. Er zijn volop mogelijkheden in uw smaak.

Accessoires

Steeds meer mensen houden in hun badkamerontwerp ruimte vrij voor accessoires. Denk aan een nisje om kleurige hammanhanddoeken neer te leggen of een kunstobject te plaatsen. Met kleine meubels zoals een fluwelen poef of een houten krukje creëert u een gezellig hoekje. Denk ook eens aan wissellijsten met originele prints of teksten en waterbestendige schilderijen. Door te variëren vervelen accessoires nooit en ziet uw badkamer er steeds net een beetje anders uit.

Planten

Met natuurlijke elementen in uw badkamer wordt ontspannen nog makkelijker én leuker. Denk bijvoorbeeld aan groene planten. Die zorgen ook nog eens voor extra zuurstof. Afhankelijk van de hoeveelheid daglicht in uw badkamer gedijen deze goed. Kies bijvoorbeeld voor varens met een fijne bladstructuur of een stoere Aloë vera. Zet uw plant in een pot die past bij de uitstraling van uw badkamer. Een hangplant kan natuurlijk ook.

Meer weten?

Zoekt u inspiratie om van uw badkamer een woonruimte te maken? Kom dan eens langs in onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken.

Verder lezen

Bent u benieuwd naar andere trends op badkamergebied of tips voor het onderhoud van uw badkamer? Bekijk dan ook deze blogs:

Wilt u binnenkijken bij de badkamers van onze klant? Klik hier.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.