Alles behalve een praatje pot

Geschreven op 18 februari 2021 in de categorie Geen categorie.

Naar de wc gaan is voor de meeste mensen de normaalste zaak van de wereld. Praten over hygiëne en comfort op het toilet is minder vanzelfsprekend. Toch is er op dit gebied meer mogelijk dan u denkt. Het mooiste voorbeeld is misschien wel de Geberit Aquaclean douchewc. 

Daar komt u nooit meer vanaf

Hoe komt u schoon en fris van het toilet? Water is veel effectiever dan wc-papier. De douchewc zorgt voor een milde en optimale reiniging. Deze aanwinst voor uw badkamer of kleinste kamertje heeft een strak design en zit boordevol slimme technologie. Met een warmeluchtföhn, geurzuivering en een verwarmde wc-zitting wordt een toiletbezoek pure wellness.

Wc met afstandsbediening

Met verschillende voorkeursinstellingen maakt u wc-hygiëne persoonlijk. Kies bijvoorbeeld uw favoriete water- en föhntemperatuur en pas de stand van de douchearm aan. Stel de douchewc zo in dat de klep omhoog gaat zodra u uw toilet binnenloopt. Activeer uw favoriete programma met de afstandsbediening, het wandpaneel of de app op uw smartphone.

Even doorspoelen naar de toekomst

Met de douchewc kunt u langer zelfstandig naar het toilet, ook als de ruimte beperkt is. Met de instelbare oriëntatieverlichting hoeft u ’s nachts het grote licht niet aan te doen. De douchewc heeft een automatische ontkalkingsfunctie en geen spoelrand. Hierdoor is het schoonhouden van uw toilet heel eenvoudig.

De douchewc is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Kies voor een compleet toiletsysteem of een zitting voor een bestaand toilet.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een douchetoilet in uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. We komen naar u toe of adviseren u online.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.