Douchen voor meer vitamine D

Geschreven op 30 november 2020 in de categorie Geen categorie.

Lekker douchen is ontspannend en verzorgend. Wist u dat u tijdens het douchen ook uw gezondheid een flinke ‘boost’ kunt geven? Met de Sunshower maakt u slim gebruik van de heilzame werking van zonlicht. U bouwt weerstand op en blijft soepel en fit.

UV-licht: stralen van gezondheid

Iedereen voelt zich beter als de zon schijnt en dat is niet voor niets. UV-licht is essentieel om voldoende vitamine D aan te maken. Hiermee blijven uw stemming en energieniveau op peil en worden gezondheidrisico’s verkleind.

Met de Sunshower maakt u het hele jaar door voldoende vitamine D aan. Tijdens de wintermaanden zorgt dagelijks gebruik voor een verdubbeling.

UV-licht ondersteunt een evenwichtig dag- en nachtritme en is goed voor uw huid. Het geeft een natuurlijke kleur en verlicht chronische huidaandoeningen.

Infrarood: de kracht van warmte

Naast UV-licht bestaat zonlicht ook uit infrarood. Infrarood verwarmt en stimuleert uw bloedsomloop. Dit geeft een ontspannen en weldadig gevoel. Infrarood verlicht naast rug- en nekklachten ook reumatische klachten en vermindert spierpijn en stijfheid.

De warmte van Infrarood zorgt voor een dieptereiniging van uw huid waardoor deze er beter uitziet en verzorgende crèmes beter en sneller worden opgenomen.

Investeer in uzelf

Maak van elke douchebeurt een wellness-ervaring en laat een Sunshower installeren. Dit kan ook in een bestaande situatie. Kies voor infrarood of de combinatie UV-licht/infrarood.

Sunshower producten zijn ontwikkeld in samenwerking met TNO en medisch specialisten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van de Sunshower? Kom dan langs in onze showroom. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.