Binnenkijken in de keuken van Christian en Hilde

Wat ik in de keuken heel graag wilde was koken voor het raam, wij wonen aan de Rijn met uitzicht op de polder, dus dat was echt een wens. Maar ook een puzzel, het raamkozijn is namelijk vrij laag maar wij zijn allemaal best lang en dus is een goede werkhoogte ook erg belangrijk. De ontwerper bedacht hier een subtiel vensterbankje in dezelfde stijl als het aanrechtblad. Zo staat het aanrecht niet direct tegen het kozijn en hebben we de ideale oplossing gevonden. Ik heb hier nu een leuk plantenbakje staan!”

Daarnaast was het eiland een grote wens van Christian, het liefst met een zitje en wilden we allebei de achterwand als een geheel. Zowel alle kasten als de deur in een geheel, ook hiervoor had de ontwerper allerlei ideeën. Vaak zit je met een deur toch ook met een post maar dit wilden we allemaal laten vervallen, zodoende is daar de taatsdeur gekomen en dit maakt het zo’n prachtig, rustig geheel.

Wat we ook nog heel belangrijk vonden was de service. Vanuit de leverancier kregen we fronten geleverd met een heel andere afwerking dan dat we uitgezocht hadden. Zodra we dit met onze ontwerper en projectleider hadden besproken werd er direct naar een oplossing gezocht. Natuurlijk gaat er wel weer een tijdje overheen voordat de juiste deurtjes geleverd werden maar omdat we wisten dat er met man en macht aan werd gewerkt vonden we dit absoluut niet erg.”

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.