Binnenkijken in de keuken van Bart en Jolanda

“In de keuken ligt Belgisch hardsteen op de vloer, dit wilden we graag behouden maar daardoor waren we wel gebonden aan de voetprint van de oude keuken. Qua indeling kon er dus niet heel veel anders. Wat we wel hebben veranderd, op advies van de ontwerper, is de routing van de apparatuur. Zo zijn, onder andere, de ovens dichter bij de kookplaat, wat veel handiger is. Ook hebben we de kasten op gelijke hoogte van de deuren laten maken. Dit oogt veel rustiger.”

Daarnaast hadden Bart en Jolanda al een goed beeld bij de kleurcombinatie van het werkblad en de kasten, “Wat de ontwerper ook aandroeg waren de zwarte plinten van de kasten, die mooi afgestemd waren op de vloer. Zo lijkt het net iets minder massief. Ook zijn de uitwendige hoeken van het eiland mooi in verstek. Dit waren allemaal details waar wij zelf nog niet bij stil hadden gestaan maar die het ontwerp wel afmaken.”

“Het fijnst van deze keuken vind ik toch wel het werkblad,” zegt Jolanda, “Ik vind het heel mooi maar daarnaast ontzettend praktisch. Je ziet er werkelijk niks op en het is makkelijk schoon te maken. Waar ik ook erg blij mee ben is het rek boven het keukeneiland. Dit zagen wij in de showroom van de Knikker. Het voegt echt iets toe in onze ruimte, het is net dat beetje extra!”

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.