Binnenkijken in het interieur van Hilde en Christian

“Na een brainstormsessie met de interieurontwerpers van De Knikker hebben we hier ook een heel licht- en kleurenplan op losgelaten. Het was zo’n mooi totaalconcept!” vult Hilde aan, “Voor de garderobe in de hal hebben we gekozen om het wat strakker te houden, zo’n hal heeft toch minder lichtinval en het wordt al snel te donker als je enkel maar met houttinten werkt. Dus op advies van de ontwerper hebben we in de hal meer wit in de kast verwerkt.

Verder hadden we, omdat we tijdens de verbouwing alle slaapkamers boven hebben gerealiseerd, op de begane grond twee ruimtes over. Eén daarvan hebben we omgebouwd tot kantoor maar de ander is een volledig ingerichte bijkeuken en wasruimte geworden. Daar hebben we nu mooie grote kasten met enorm veel bergruimte, het is misschien erg ruim voor dit doel maar het werkt zó ontzettend prettig.”

Christian, “Boven in de inloopkast hebben we het materiaal bij een andere leverancier vandaan,” gaat Christian verder, “Ook in de inloopkast kon wederom alles op maat van hetzelfde materiaal maar wat ik hier echt heel sterk vond was dat alle wanden bekleed konden worden met wandpanelen, met dank aan de ontwerper die hier echt een medaille voor verdiend!”

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.