Binnenkijken in de badkamer van Toine en Els

“Het was een goed samenspel met de ontwerper,” vult Toine aan, “Hij gaf een beetje tegendruk en dat was goed, want dat zet je aan het denken en dan maak je een weloverwogen beslissing.”

Els, “We waren op zoek naar een blauwe wandtegel. We wilden een strandgevoel creëren. Toen kwam de ontwerper met deze bijzondere grijze tegel. Daar waren we zo weg van dat we besloten dit als accentwand toe te passen en hebben we het blauw terug laten komen in het meubel. De handdoeken had ik al besteld zonder de exacte kleur te weten, dus het was een gok, maar het is een perfecte match!”

“Waar we ook heel blij mee zijn is het plateau tussen de wastafels, het is heel handig om bijvoorbeeld even je bril op te leggen. Daarnaast zijn de organisch gevormde spiegels met indirecte verlichting echt een fantastische toevoeging!”

“Tijdens het ontwerpproces worden er in een computerprogramma 3D beelden gemaakt van de ruimte. En we hebben exact gekregen wat er op het plaatje stond. Het is te mooi om waar te zijn!” besluiten Toine en Els.

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.