Binnenkijken in de badkamer van Sandra en Menno

Badkamers en sanitair

De grote wandtegels in de beide badkamers die in dezelfde sfeer zijn ontworpen zochten ze ook bij De Knikker uit, evenals de vloertegels in de grote badkamer boven. ‘Heel gaaf en heel knap gedaan. Zo’n tegelzetter is echt een kunstenaar. Iedereen in huis heeft een eigen, klassieke waskom en een eigen houten kast om de spullen in de badkamer in op te bergen. Er is zelfs rekening gehouden met extra ruimte in die kasten voor vriendinnetjes van de jongens. En in een huis met veel jongens is een urinoir naast de wc ideaal. Dat kan ik iedereen aanraden.’ Ze genieten van de comfortabele regendouches en de nisjes die zijn vrijgemaakt in de muur zijn heel handig én zien er mooi uit bovendien.

 

‘De samenwerking met De Knikker is ons zo goed bevallen dat we ze bij vrienden van ons warm hebben aanbevolen’, besluit Menno. ‘Ook bij hen is de keuken van De Knikker inmiddels geïnstalleerd. Deze kwaliteit willen we allemaal graag.’

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.