Binnenkijken in de badkamer van Isolde en Stef

“Rust, ruimtelijk en sereen.”

 Zo wordt de nieuwe woning aan de Lisdodde door Isolde en Stef omschreven. Zij wonen hier samen met hun drie kinderen, Ryan (11), Lewis (7) en Nahla (6).

Wat in het ontwerp van de badkamer vooral leidend was, was de ruimte. Isolde: “Mijn man en ik werken allebei voor een luchtvaartmaatschappij, dit proberen we zo in te richten dat we tegelijkertijd thuis zijn voor de kinderen. Maar dat betekent wel dat we vaak met z’n vijven tegelijkertijd in de badkamer staan. Vanuit de bouw konden we niet af van het toilet in de badkamer, wat we in eerste instantie wel heel graag wilden. Hierin werd fantastisch meegedacht door de ontwerper. We wilden bijvoorbeeld absoluut geen muurtje achter het toilet waar het inbouwreservoir zou komen. Door dit met de ontwerper te bespreken kwam hij met het idee om de muur in zijn geheel naar voren te trekken. Zo hebben we dus ook de ruimte ín de muur gecreëerd voor de nisjes en twee hoge kasten.”

“Wat ik ook heel mooi vind in de badkamer is het wastafelmeubel. Waar ik eerst een beetje bang was dat het misschien wat groot zou ogen, omdat het best een breed wastafelmeubel is, viel dit uiteindelijk heel erg mee. Door de mooie ovalen waskommen erop en de ruimte aan beide zijdes van het meubel, wordt de ruimte juist benadrukt. Het ontwerpproces was fantastisch, het was een hele ervaring bij de Knikker, bij binnenkomst werden we altijd meteen warm onthaald. Aan tafel wordt er heel goed meegedacht, maar de ontwerpers zetten je ook echt aan het denken. Beide ontwerpers stelden vragen zoals: ‘Waarom wil je dit daar’ en ‘op wat voor manier gebruik je dit?’. Dat is zo fijn, want er komt enorm veel op je af tijdens zo’n proces. Het was echt elke keer weer een feestje!”

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.