Binnenkijken in de badkamer van Hilde en Christian

“Rust en balans is nu het gevoel dat ik bij onze gehele woning krijg,” zegt Hilde. “Niet alleen de keuken en badkamer wilden we in dezelfde stijl, die eenheid zochten we voor het hele huis.

In de badkamer was het voor de ontwerper de kunst om zo goed mogelijk gebruik te maken van de ruimte. Het is een ruimte met een dakkapel en aan beide zijden daarvan schuine daken. Zo zijn, aan een kant van het schuine dak, de wasmanden nu helemaal uit het zicht achter twee deuren. Twee deuren die we ook weer van hetzelfde materiaal hebben laten maken als keukenkasten. Op die manier hebben we overal die eenheid weer terug weten te brengen.

Waar we het meest blij mee zijn is alle opbergruimte bij de wastafel. Stiekem zit er in de spiegelkasten best veel ruimte terwijl dit helemaal niet zo opvalt. Wat ook bijzonder is zijn de wastafels zelf, hierbij hebben we gebruik gemaakt van onderbouw. Dit kwamen we tegen op internet  en dat vonden we zo mooi, maar we wilden het bad dan ook in dezelfde constructie en dat was wel een zoektocht voor de ontwerper. Een onderbouw bad in een standaard maat is op zichzelf al bijzonder, maar omdat we allebei lang zijn, en onze twee zoons nog langer, moest het ook nog eens een groot bad zijn. Gelukkig liet de ontwerper het er niet bij zitten en hebben we nu dit prachtige  eindresultaat!”

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.