Binnenkijken in de badkamer van Delphine en Marcel

Strak sanitair ontwerp

Het is een uitermate strak sanitair ontwerp geworden. Werkelijk álle elementen zijn in het zwart tegen de helder witte achtergrond. Van de kranen en zeeppompjes tot het nisje in de douche en van de deurklinken, de afvoer in de douche, de toiletborstel tot de afvalemmer aan toe. Met elegante spiegels, een strak design meubel en met de fraaie glazen douchedeuren als kaders.

 

Grote marmeren tegel

De grote marmeren tegels zorgen ervoor dat de ruimten warm en sfeervol blijven. ‘En met accessoires als de blauwe handdoeken voegen we nog wat kleurnuance toe’, vertelt Marcel. ‘Het eindresultaat is precies zoals we het voor ons zagen in de sfeerimpressie. We hadden aanvankelijk een probleem met een kleinere tegel in het toilet, die eenmaal geplaatst te bruin was. Dat werd door De Knikker in de after sales keurig opgelost. Ook over de montage waren we zeer te spreken. Het werk werd mooi uitgevoerd, maar de monteur liet de ruimte aan het einde van de dag ook heel netjes achter. Dat zie je weleens anders. Dit zouden we iedereen aanbevelen.’

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.