Binnenkijken bij Sandra en Menno

Massief eiken

De basis van het interieur, namelijk de muren, was wit. Het meubilair moest dus de kleur in huis brengen. Met grijze en zwarte elementen in de altijd succesvolle combinatie met houttinten. In de stoere, robuuste keuken zijn die niet te missen in de massieve eiken omlijsting van het kookeiland en aanrecht, tegen de grote antracieten apparatenwand. Daarin zijn onder andere een bakoven met grill, een stoomoven en een fantastische grote Gaggenau-koelkast ingebouwd. Ook de andere apparaten in de keuken kozen Sandra en Menno van Gaggenau.

 

Scheiding kookeiland aanrecht

De scheiding van kookeiland (met ingebouwde afzuiging in de inductieplaat) en aanrecht (met Quooker) creëert een zee van werkruimte in de keuken. Daarbij is het ook de sociale ontmoetingsplaats voor vader, moeder en de drie jong volwassen zonen. Dagelijks ontbijten ze op de barstoelen aan het kookeiland en dankzij de stopcontacten onder het blad is het ook een ideale plek om neer te strijken met telefoon of tablet. ‘Als ik zie hoe vaak die stopcontacten worden gebruikt moet ik er niet meer aan denken dat we ze niet hadden genomen’, lacht Menno.

‘De samenwerking met De Knikker is ons zo goed bevallen dat we ze bij vrienden van ons warm hebben aanbevolen’, besluit Menno. ‘Ook bij hen is de keuken van De Knikker inmiddels geïnstalleerd. Deze kwaliteit willen we allemaal graag.’

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.