Binnenkijken bij Rien en Lilian

Modern keukendesign

De Beda-keuken heeft een modern design, in een combinatie van antraciet, hout, muisgrijs (de vloertegels) en het wit van het keukenblad en het meubel dat onder het raam doorloopt naar de eetkamer. Opvallend is vooral de ruimte: de ruimte om te bewegen en om te bewaren. ‘We hebben verder geen voorraadkasten in huis. We bergen alles hier op, dus we hadden de kasten en lades nodig.’

Ze zijn blij met de geïntegreerde afzuiginstallatie in de inductieplaat van Bora, het sparkling water uit de Quooker drinken ze zeker in de zomer veel en de wijnklimaatkast is een aanwinst. Ze beschikken over zowel een stoomoven als een combimagnetron in de houten apparatenwand en over een koelkast over de gehele hoogte van de kast.

De Knikker heeft – het schilder- en behangwerk uitgezonderd – alle werkzaamheden uitgevoerd, inclusief de vloer, de ombouwen van de kasten en de koof met inbouwspots.

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.