Binnenkijken bij Marjo en Wim

Open keuken

Marjo en Wim wonen op de bovenverdieping van nieuw gebouwde appartementen achter een bestaande gevel. Ze konden er het interieur helemaal naar wens indelen. Een open keuken was het uitgangspunt, echt als onderdeel van de woonkamer. Het sfeervolle donkere hout van het kookeiland en de hoge wand combineren mooi met de lichte gietvloer. Het glanzend witte werkblad steekt er weer leuk speels bij af.

Marjo en Wim hebben dit appartement gekocht om er samen oud in te worden. Voor de invulling van de keuken kozen ze dan ook bewust voor comfort en kwaliteit. Dat zien we onder andere in de hoogwaardige stoomoven van NEFF, de Quooker en de wijnklimaatkast als elegante blikvanger in het kookeiland.

Extra kastruimte

De scheiding tussen de ‘natte hoek’ in de hoge wand en het kookgedeelte in het kookeiland creëert volop werkruimte. Praktisch gemak brengen onder andere de indeling van de vaatwasser onder de oven (‘dat is heel fijn direct naast de spoelbak’) en de hoge kasten boven de hoek met de Quooker en het koffieapparaat. ‘Dat had ik eens zo zien staan’, vertelt Marjo. ‘Het is handig om de spullen te bewaren die je minder vaak gebruikt. En we wonen in een appartement, dus die extra kastruimte komt van pas. ’Kookeiland en achterwand staan perfect symmetrisch ten opzichte van elkaar, zoals Marjo en Wim graag wilden. ‘Het is een heerlijke keuken geworden’, vinden zij. ‘Echt top!’

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.