Binnenkijken bij Marit & Diederick

Mooie keukens
Over de samenwerking met De Knikker zijn Marit en Diederick zeer te spreken. ‘De Knikker was erg betrokken en luisterde goed naar onze wensen. Ze namen echt de tijd voor ons. Op zich zijn we wel snelle beslissers, maar we voelden ons niet onder druk gezet. Het scheelt natuurlijk dat er zulke mooie keukens in de showroom staan, dan is het makkelijker kiezen’, lacht Marit.

Uitstekende apparatuur
Marit en Diederick koken allebei graag. ‘Maar Diederick is een betere kok én hij kookt lekkerder’, geeft Marit lachend aan. ‘Ik ben meer van het voedzame eten. Als topsporter moet ik echt letten op voldoende eiwitten en bij minder training ook op minder koolhydraten.’ Het stel maakt bij het koken gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem en de combi-stoomoven. ‘Ik vind vooral de Quooker geweldig. Ik ben een enorme theeleut, dus het is fijn om in een handomdraai een kopje thee te hebben’, zegt Marit.

Sociale plek
De keuken is echter meer dan een plek om te koken. ‘Iedereen die bij ons binnenstapt, loopt meteen naar de keuken toe’, zegt Marit Bouwmeester. ‘Je voelt je er thuis. Ik was vroeger opgegroeid met het idee dat een keuken er alleen voor het koken is, maar het is eigenlijk een heel sociaal gebeuren. Je hebt aan het kookeiland of eettafel leuk contact met elkaar en helpt ondertussen een handje mee. Heel gezellig.’

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.