Binnenkijken bij Kjeld Veenhuis

De uitdaging voor De Knikker was om alles mooi in elkaar te laten overlopen, zodat er een harmonieus geheel zou ontstaan. Daartoe was het ook noodzakelijk om technische elementen, zoals leidingen en kabels, netjes weg te werken. Het resultaat mag er zijn! Dagelijks kan Kjeld genieten van een keuken die als een meubelstuk fungeert in het midden van zijn woning. De witte keuken geeft een ruimtelijk gevoel en sluit naadloos aan op het zitgedeelte.

Ruim keukenblad
De strakke keuken van De Knikker harmonieert met de moderne en industriële ruimte door gebruik van natuurlijke materialen en een betonnen werkblad. Het geheel krijgt een warm tintje door de houten binten en het plafond. De keuken is vanzelfsprekend op maat, waarbij rekening is gehouden met de binten die door het keukenblad lopen. Om meer ruimte te creëren op het werkblad is er gekozen voor een inbouwkoffiezetapparaat van Miele en een Quooker. In een handomdraai heeft Kjeld kokend water, wat een waterkoker overbodig maakt. Tevens is een handige bar gecreëerd voor een lekker hapje en drankje. Zo is deze keuken in alle opzichten een aanwinst voor zowel de bewoner als het penthouse.

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.