Binnenkijken bij Isolde en Stef

“Rust, ruimtelijk en sereen.”

Zo wordt de nieuwe woning aan de Lisdodde door Isolde en Stef omschreven. Zij wonen hier samen met hun drie kinderen, Ryan (11), Lewis (7) en Nahla (6).

“We zijn een gezin van 5 dus je kan je wel voorstellen dat we best een drukke ochtendspits hebben bij ons thuis. Omdat we split level wonen is het barretje aan het keukeneiland ideaal om de kinderen aan te zetten voor een snel ontbijtje of om zelf even tussendoor een kop koffie te drinken. Vanuit de garage loop je naar boven en kom je uit in de hoge keuken, door hier een hoge kastenwand te plaatsen worden de hoge plafonds extra geaccentueerd en tegelijkertijd heel functioneel en praktisch ingericht. Door de lage indirecte verlichting lijken de kastenwand en het eiland haast wel te zweven waardoor het absoluut niet massief doet overkomen.”

“Wat voor ons het belangrijkst was bij het ontwerp in de keuken was toch wel de kleurcombinaties , het goud omlijst met de zwarte kasten en de subtiele houten bar zorgen voor de serene en toch heel chique uitstraling. Dezelfde rust hebben we weten te creëren in de badkamer. Door de tegels licht te houden en veel met houtelementen te werken in beide ruimtes hebben we die natuurlijke, zachte sfeer weten te vinden.”

“Het ontwerpproces was fantastisch, het was een hele ervaring bij de Knikker, bij binnenkomst werden we altijd meteen warm onthaald. Aan tafel wordt er heel goed meegedacht, maar de ontwerpers zetten je ook echt aan het denken. Beide ontwerpers stelden vragen zoals: ‘Waarom wil je dit daar’ en ‘op wat voor manier gebruik je dit?’. Dat is zo fijn, want er komt enorm veel op je af tijdens zo’n proces. Het was echt elke keer weer een feestje!”

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.