Binnenkijken bij de familie Van Wijngaarden

Woonkeuken

De Knikker gaf uitstekend advies over de inrichting en indeling van de woonkeuken. ‘Er ontstond meer ruimte omdat we de garage bij het huis betrokken. De Knikker kwam met praktische en leuke ideeën, die we bijna allemaal hebben overgenomen.’ Zo staan de eettafel en –stoelen haaks op het kookeiland en de kastenwand. Wie kookt, blijft daardoor betrokken bij de gesprekken aan tafel. ‘Heel gezellig’, beaamt Jan Wouter. ‘Ook staan onze gasten soms met een wijntje bij het kookeiland, terwijl wij aan het koken zijn. Of onze dochter Eva zit met haar laptop op één van de barkrukken aan het eiland. We maken zo altijd deel uit van het gezelschap, heel prettig.’

Uitstekende keukenapparatuur

Nelly maakt vooral de dagelijkse maaltijd klaar, terwijl Jan Wouter gaat voor de uitgebreide maaltijd met bijvoorbeeld vijf of zes gangen. ‘Ik kook dan voor een groter gezelschap. Gezellig brengen we op die manier, al genietend van een heerlijk diner, de avond door. Door de opstelling van onze keuken is dat geen enkel probleem.’ Nelly en Jan Wouter maken bij het kokkerellen veel gebruik van de gewone oven en de stoomoven. ‘Met de stoomoven kun je exact plannen wanneer iets klaar is. Heel fijn. Verder koken we veel op gas. De Quooker is een geweldig snufje. Als je laat thuis bent, zet je de aardappels meteen in heet water. Dat scheelt weer tijd’, lacht Jan Wouter.

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.