Binnenkijken bij de familie Legius

 

Warm en sfeervol

De inrichting van de keuken is warm en sfeervol met mooie hout- en groentinten. De kunstzinnige foto’s aan de muur zijn van zijn schoonzoon, die fotograaf is. De fraaie houten bar met barkrukken zijn heel uitnodigend. Het zijn dan ook leuke momenten in de keuken als Harrie en Betsie koken en vrienden of familie komen er gezellig bij staan met een borreltje in hun hand. ‘Het mooiste moment is echter als we met z’n allen aan tafel gaan en we kunnen genieten van een heerlijke maaltijd’, knipoogt Harrie.

Sfeervol Harrie en Betsie zetten gevarieerde maaltijden op tafel, maar Harrie heeft een voorkeur voor Thaise gerechten. ‘Het is soms niet te voorspellen wat we gaan eten. Ik kijk nog weleens in de krant van de dag en pluk daar een recept uit. Als het maar lekker is.’ De inductiekookplaten worden door hen vaak gebruikt, maar ook de stoomoven en de combi-oven. ‘De stoomoven is erg fijn, maar we moeten nog wel leren om er goed mee om te gaan. Het is best wennen.’

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.