Binnenkijken bij André en Mirjam

Daarnaast wisten wij qua indeling al vrij goed wat we wilden, dat was een eiland met geïntegreerde bar en een kastenwand. Waar er normaal gesproken een ontwerp wordt gemaakt vanaf de basis, werd er hier heel goed geluisterd naar onze vraag om dit proces sneller te laten verlopen. Wij hebben aangegeven dat we een zeer druk werk- en gezinsleven hebben en niet uren aan tafel wilden of konden zitten. Hier werd dan ook heel fijn naartoe gewerkt door de ontwerper. Echt een stukje advies op maat, wat goed bij ons paste.

Uiteraard was tijdens het ontwerp de routing en een logische indeling van belang maar ook het materiaal vinden we fantastisch. Het is in ontzettend veel kleuren te verkrijgen dus vind je altijd wel aansluiting bij de sfeer die je zoekt en het is daarnaast ook heel onderhoudsvriendelijk.

Wat voor ons het allerbelangrijkst was, was toch de sfeer. Het is een ruimte waarvan we wisten dat we er veel tijd in door zouden brengen. We wilden dan ook een ruimte die warm en uitnodigend zou zijn en waar iedereen graag verblijft. Het eiland biedt de mogelijkheid om voor veel mensen tegelijk aanwezig te zijn en die dan ook de ruimte hebben om iets te kunnen doen. Zo houdt onze zoon Otto erg van koken en bakken, en doet dit ook regelmatig samen met zijn vrienden. De keuken is nu ook voor hen een fijne plek om te ‘chillen’ en te koken.”

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.