Binnenkijken bij Alex en Nita

Voor het ontwerp hadden we één duidelijke wens, we wilden geen bad meer. Er was een tijd dat ik regelmatig wel een uur in bad kon liggen’, vertelt Alex, ‘met een krantje of een boek. Maar de laatste jaren werd dat minder frequent en was het meestal nog maar een kwartiertje. Dus het woog voor ons niet meer tegen elkaar op. Als alternatief kwam de ontwerper met de Sunshower. Hier had ik wel wat overredingskracht voor nodig, maar we zijn er erg blij mee. Ik sport namelijk buiten en wanneer ik dan helemaal verkleumd thuiskom kan ik nu even heerlijk warm worden voor de Sunshower. Dit verwarmd mijn spieren en gewrichten en dat is echt heel prettig.

Bij de eerste afspraak hebben wij bij de ontwerper aangegeven zeer kritische en detailgerichte klanten te zijn. Daar heeft de ontwerper dan ook het gehele traject bij stilgestaan. Zo heeft de ontwerper ons ook gekoppeld aan een monteur die heel precies te werk ging en waar wij van op aan konden. Wat ons daarbij ook zeer aansprak was dat De Knikker altijd ons aanspreekpunt blijft, ook wat betreft montage.’

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.