Verbeter uw bespaartechniek

Geschreven op 28 mei 2021 in de categorie Geen categorie.


Water en energie besparen is eenvoudiger met innovatieve technologie voor uw keuken en badkamer.

Knappe douchekop

Met EcoSmart handdouches en mengkranen bespaart u tot wel 60% op uw waterverbruik. Het geheim van de ingebouwde EcoSmart-technologie is de verrijking van het water met lucht. Hierdoor heeft u altijd een volle en bruisende waterstraal, zelfs bij een lage waterdruk. Minder water verbruiken betekent natuurlijk ook energie besparen.

Hot item

Warm water tappen dat meteen de juiste temperatuur heeft? Met de Quooker Combi hoeft u niet te wachten en voorkomt u verspilling van drinkwater. Kiest u voor een combinatie met de Quooker Cube? Dan hoeft u nooit meer naar de winkel voor bruisend en gefilterd water. Dat scheelt een hoop gesjouw én plastic afval.

Bodemprocedure

Een perfect droge vaat en energie besparen? Het kan met een vaatwasser die voorzien is van zeoliet. Dit mineraal neemt vocht op en zet het om in warme lucht. Naast droger serviesgoed zorgt dit ook voor 20% minder stroomverbruik – in vergelijking met zuinige traditionele vaatwassers. Zeoliet-parels zitten in een speciaal reservoir onder in uw vaatwasser en behouden hun krachtige werking.

Vaatwassers met het Zeolith®-droogsysteem vindt u in het assortiment van Siemens en Neff.

Meer weten?

Vindt u het ook steeds leuker om iets voor het milieu te doen? Kom dan langs in onze showroom en ontdek in alle rust wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.