Klein badkamergeluk

Geschreven op 26 oktober 2021 in de categorie Geen categorie.

Uw badkamer is veel meer dan alleen functioneel. Sfeer vindt u minstens zo belangrijk. Accessoires versterken de totale uitstraling en maken uw badkamer ‘af’. In een compleet badkamerontwerp mogen ze dan ook niet ontbreken.

Details maken het verschil

Een toiletrolhouder, een zeeppompje en handdoekhouders. Hoe fijn is het als ze gemonteerd zijn bij de oplevering van uw badkamer? Het scheelt een hoop gedoe. Zoeken naar de juiste spullen en zelf boren in uw nieuwe tegelwerk. U gaat liever in bad.

Kleur bekennen

Eenheid in de uitstraling van uw badkamer is belangrijk. Denk daarom ook eens aan kleurenthema’s. Kiest u bijvoorbeeld voor een kraan in warm koper of industrieel zwart? Voer deze kleur door in andere accessoires. Wist u dat er zelfs douche-drains zijn in verschillende kleuren?

Hier krijgt u het warm van

De spiegel is een van de meest gebruikte accessoires in uw badkamer. Met een verwarmde uitvoering heeft u zelfs na een dampend warme douche goed zicht. Nog beter wordt het als u voor een spiegel met verlichting kiest. Ook fijn bij het aanbrengen van make-up of ander precisiewerk.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.