Keuken op maat

Of u nu een keuken op maat wilt kopen voor uw nieuwbouwhuis, een keukenrenovatie hebt gepland of een kantoorpand van een keuken op maat wilt voorzien; bij de Knikker Keukens bent u aan het juiste adres voor een exclusieve keuken op maat. Van hoekkeuken, L-keuken en U-keuken tot keuken met kookeiland en van tijdloze houten keuken of trendy groene keuken tot een eigentijdse zwarte keuken. De ontwerpers van de Knikker denken over elk onderdeel met u mee.

Maatwerk keukens

Keukens zijn feitelijk altijd maatwerk, want in ieder huis is de ruimte anders en de wensen van bewoners wisselen. Toch onderscheiden échte maatkeukens zich. Het zijn de details die het hem doen. Maatwerk in keukens herkent u bijvoorbeeld aan een keukenkast die perfect op maat is gemaakt voor een anders onbruikbare nis. Aan een keukenblad dat op maat is gemaakt, waardoor de keuken naadloos in een ronde erker past. En aan het feit dat is afgeweken van de standaardmaat keukenkast en keukendeurtjes om zelfs van zelfs het kleinste hoekje in de keuken een blikvanger te maken.

Keuken op maat laten maken

Het leuke is: bij een keuken op maat laten maken, is eigenlijk geen wens te gek. Dus doe inspiratie op in ons gratis magazine, door binnenkijken bij onze klanten en deel uw ideeën met onze ontwerpers. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Wilt u keukenfronten die uw op maat gemaakte keuken een unieke hotelchique uitstraling geven? Verlangt u naar keukenkastjes met eigenzinnig ultramodern uiterlijk? Wilt u een aanrechtblad op maat in een niet-standaarddikte of materiaal? U vraagt, wij adviseren.

Totaalconcept en service de Knikker

Met 35 jaar op de teller als keukenspecialist en een team van vakbekwame ontwerpers kunt u ons met een gerust hart uw keuken op maat laten maken. Bij de Knikker hebben we uitgebreide materialenkennis en een inspirerende showroom waarin u talloze interessante mogelijkheden met eigen ogen kunt bekijken. We bieden u een totaalconcept: we begeleiden u vanaf het eerste keuken-op-maat-ontwerp. Zijn er voor u gedurende demonteren van de oude keuken en verbouwingswerkzaamheden in voorbereiding op installatie van de nieuwe keuken. Zelfs ná de oplevering van uw droomkeuken kunt u op onze service rekenen.

Stap onze showroom binnen of maak een vrijblijvende afspraak.

Inspiratie

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.