Uw droomkeuken
Stap voor stap

De ideale keuken. Welke beeld heeft u hierbij? Of vindt u het nog lastig om uw wensen concreet te maken? Een ding is zeker. Er komt veel kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. De keuken ontwerpers van De Knikker ontwerpen keukens op maat. Luxe keukens voorzien in alle gemakken.

Bij De Knikker stelt u stap voor stap uw ideale keuken samen. Onze adviseurs nemen hier uitgebreid de tijd voor. Het resultaat? Een keuken die in alle opzichten bij u past. En waar u volop kunt genieten van mooie en gezellige momenten.

Maak een afspraak

Een compleet plan
voor de indeling van uw nieuwe keuken

Uitgebreid tafelen. Lekker met uw hobby bezig zijn. Wat betekent uw keuken voor u? Sfeer is belangrijk. Maar ook praktische zaken verdienen uw aandacht. Ze bepalen voor een groot deel het plezier dat u straks aan uw keuken beleeft.

Looplijnen en ergonomie. Onderhoud en vlekbestendigheid. Techniek. Het zijn onderwerpen die uitgebreid aan bod komen. Onze keuken ontwerpers laten u graag zien welke opties passen bij uw wensen en uw persoonlijke situatie.

Samen met De Knikker maakt u een compleet plan voor de indeling van uw nieuwe keuken. Wij helpen u ook graag bij het kiezen van de juiste kleuren, materialen en apparatuur.

Ruim 30 jaar is De Knikker een vertrouwd adres voor luxe keukens op maat. Wilt u keuken inspiratie opdoen? Kijk dan hier binnen bij ruim honderden klanten die bij ons een nieuwe keuken lieten realiseren.

Keukens op maat
Van ontwerp tot installatie

Kiest u voor een keuken van De Knikker? Dan kunnen wij naast het samen ontwerpen van de keuken ook alle andere werkzaamheden voor u verzorgen zoals het installeren en het demonteren van uw oude keuken.

De Knikker keukens in Alpen aan den Rijn zorgt voor het hele proces: van het verwijderen van uw bestaande keuken tot de aanpassing van de stroompunten en het loodgieterswerk. Ook bouwkundige aanpassingen zoals het doorbreken of verplaatsen van muren horen hierbij. Net als stukadoren en het maken van een verlaagd plafond.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Inspiratie

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.