Binnenkijken in de badkamer van Klaas van Veen

Het is een prachtig luxueuze en unieke badkamer geworden. De 80 bij 80 cm tegels komen helemaal tot hun recht in deze ruimte. Ook heb ik volgens wens een grote inloopdouche, zoals ik op Bali gewend ben. Daar kom ik geregeld en het was mijn droom om dezelfde wellness-beleving in mijn eigen badkamer te ervaren. Dat is gelukt.’

Bijzonder toilet
Ook over de aanpak van het toilet is Klaas zeer te spreken. ‘Het toilet heeft dezelfde stoere, grote tegels als in de badkamer. De witte waskom en het toilet passen daar perfect bij. Ook is heel speels een nis met spiegel aangebracht. Het is precies wat ik wilde voor mijn huis: geen standaardruimtes, maar iedere ruimte heeft zijn eigen eyecatchers en effecten. Arjan de Knikker heeft me perfect aangevoeld, mijn wensen goed in kaart gebracht én uitgevoerd. Mijn complimenten!’

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.