Binnenkijken bij Klaas van Veen

‘Zowel de kastenwand als het keukeneiland zijn zo mooi geïntegreerd in de ruimte, dat het niet zozeer op een keuken lijkt, als wel op meubelen. Ze zijn een fraai onderdeel van mijn interieur. Ik heb dan ook geen eettafel, maar ik werk, leef, eet en kook aan het keukeneiland. Daarboven hangt een kruidenrek met verlichting aan stalen kabels, dat de vijf meter hoge ruimte op speelse wijze doorbreekt.’

Keuken op maat
De moderne keuken van Klaas beschikt over een inductiekookplaat met een geïntegreerde afzuiging van BORA, een magnetron en oven. Het keukenblad heeft een stoere uitstraling. De kastenwand en de laden onder het kookeiland bieden veel opbergruimte. ‘Ook de montage van de keuken verliep helemaal naar wens. Niets was teveel en als ik zie hoe alles erbij staat, dan kan ik alleen maar zeggen dat ik voor honderd procent tevreden ben. Ik voel me hierdoor erg thuis in mijn huis,’ vertelt Klaas.

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.