Binnenkijken bij Johan en Esther

Goede opstelling
De moderne, houten keuken heeft een ruimtelijke uitstraling. Johan: ‘Het mooiste aan de keuken is de opstelling van het eiland in relatie tot de ruimte van de erker. Je kan er mooi omheen lopen of aanschuiven aan de bar, genietend van het zonlicht dat naar binnen valt of gezellig pratend met iemand die kookt.’ Het keukenblad van composiet flankeert fraai de brede, diepe laden die ingebed zijn in het witte keukenblok.

Handige nis
Koken doen Esther en Johan erg graag, het liefst gerechten met verse producten. Daartoe maken ze gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, stoomoven en bakoven. Na afloop van het kokkerellen is er in een handomdraai een lekker kopje koffie of thee. De koffiemachine staat binnen handbereik in een aparte nis in de kastenwand. ‘We zijn heel enthousiast over deze moderne keuken, die absoluut van toegevoegde waarde is voor ons huis én voor onszelf.’

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.