Binnenkijken bij de familie Papôt-Taams

“Wat onze wensen waren: een groot tweepersoons ligbad met allerlei toeters en bellen, een wasmeubel voor twee personen, veel kastruimte, een plafond met ingebouwde spots, vloer- en wandverwarming en een matglazen schuifdeur naar de slaapkamer.

Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Binnen enkele weken lag er een fraai ontwerp met een opstelling waar wij zelf nooit op waren gekomen. Een schiereiland met aan twee kanten wasbakken, kranen en lades waar je naar hartenlust kunt tanden poetsen, opmaken en scheren. Alles binnen handbereik, maximale bewegingsvrijheid en prima uitzicht: op elkaar, de prachtige wand- en vloertegels, ons mooie bubbelbad of de superstrakke hoogglans kastenwand.

Over elk detail is nagedacht en dat is te zien in de pico bello afwerking en functionaliteit. Wij zijn zeer in onze nopjes met onze nieuwe badkamer en kunnen De Knikker van harte aanbevelen.”

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.